Tarkista, kuka on katsonut Snap-tarinasi Snapchatissa

Kuinka tarkistaa, kuka on katsonut Snap-tarinasi Snapchatissa

Snapchat-tarinasi avulla voit jakaa valokuvan tai videon kaikkien Snapchat-ystäviesi kanssa 24 tunnin ajan. Toisin kuin tavallinen Snapchat-valokuva tai -video, jonka näet kerran, Snapchat-tarinoita voidaan tarkastella uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes ne tuhoutuvat 24 tunnin kuluttua niiden lähettämisestä. Voit myös nähdä, kuinka moni Snapchatin ystävistäsi on nähnyt heidän Snapchat-tarinansa ja nimensä.

Kun WhatsApp esitteli nähdyn ominaisuuden, ihmiset olivat vihaisia. Ominaisuus teki mahdottomaksi sivuuttaa viestin tai vastauksen ilman erittäin pätevää syytä. Lopuksi muut viestisovellukset ovat hankkineet ja kopioineet tämän ominaisuuden. Jokaisella on tapa poistaa se käytöstä, toisin kuin Snapchat. Tämä kertoo sinulle hyvässä tai pahassa tilanteessa tarkalleen, kun joku on nähnyt päivitykset, viestit tai kun hän kirjoittaa. Snapchat lähettää sinulle kirjaimellisesti ilmoituksen, kun joku kontakteistasi alkaa kirjoittaa. Ei ole mitään tapaa piilottaa toimintaa sovelluksessa, ja tämä pätee Snapchat-tarinasi. Voit nähdä kuka näki Snap-tarinasi melko helposti.

Lue myös: Tallenna tietoja Snapchattiin matkatilassa

Tarkista kuka on nähnyt Snap-tarinasi

Avaa Snapchat ja selaa vasemmalle päästäksesi Tarinat-näyttöön. Sinulla pitäisi olla jo aktiivinen pikakertomus. Napauta tarinasi. Varo napauttamasta mitään kolmesta sivupainikkeesta.

snapchat-tarinoita

Kun napautat tarinasi, sitä aletaan toistaa. Kun katsot tätä näyttöä, huomaat pienen nuolen alareunassa. Vieritä tätä nuolta ylöspäin. Paneeli avautuu ja paljastaa, kuinka moni ihminen on nähnyt snap-tarinasi. Näet näyttökertojen kokonaismäärän vasemmassa yläkulmassa. Seuraavaksi hänelle näet kuinka monta kertaa tarinasi on toistettu.

Rajoitukset

Snap-tarinoiden kesto on rajoitettu, 24 tuntia. Tämä rajallinen elämä tarkoittaa, että seuraajat / ystäväsi / yleisösi Snapchatissa näkevät vain tarinasi tuolloin. Samoin voit tarkistaa, kuka näki snap-tarinasi, kunhan se on käytettävissä.

Kun tarinasi on kulkeutunut, ts. 24 tunnin vanheneminen, et voi enää tarkistaa, kuinka monta näkymää sinulla on tarinassasi. Jos lisäät tarinaan lisää otoksia, voit tarkistaa vain tarinan näkymät. Tarinan vanhemmat otokset vanhenevat 24 tunnin kuluttua. Tarinassa näkyvät näkymät ovat otoksille, jotka ovat edelleen 24 tunnin jakson sisällä.

Jos haluat rajoittaa sitä, kuka näkee tarinasi, voit tehdä sen. Voit antaa kaikille seuranneesi nähdä tarinasi tai rajoittaa sen vain ystäviisi. Ystävät ovat ihmisiä, jotka seuraavat sinua ja seuraavat sinua. Jos rajoitat pikaviestisi näkyvyyden vain ystäville, ihmiset, joita et seuraa, eivät näe tarinasi.

Lue myös: Lähetetyn viestin poistaminen Snapchatista

Jos haluat jakaa lisäosan rajoitetulle määrälle ystäviä, tarinasi ei ole paras tapa tehdä se. Sen sijaan on parempi luoda ryhmä Snapchatiin ja jakaa tarinasi ryhmän kanssa.