Kuinka poistaa WhatsApp-tilisi kokonaan iOS: ssä

Luuletko, että on aika poistaa WhatsApp-tilisi ikuisesti? Riippumatta syystä, miksi olet tehnyt tämän päätöksen, haluamme tässä oppaassa selittää vaiheet, jotka sinun on toteutettava viestipalvelutilisi poistamiseksi ja mitä läsnäolollesi tapahtuu tehdessäsi sitä.

Ylimääräiset tiedot, liian monet häiriötekijät, puhelinnumeron vaihtaminen, vaihtaminen toiseen viestipalveluun ... Syyt voivat olla monenlaisia ​​ja hyvin erilaisia, mutta onneksi tilin poistaminen on melko yksinkertaista, kuten näet seuraavilta riveiltä.

Kuinka poistaa WhatsApp-tilisi kokonaan iOS: ssä

Mitä tapahtuu, kun poistat WhatsApp-tilisi?

Ensimmäinen asia, joka sinun tulisi tietää ennen WhatsApp-tilisi poistamista, on mitä tapahtuu, kun teet sen. Pohjimmiltaan se tiivistetään:

  • Puhelinnumeroa ei enää yhdistetä WhatsApp-tiliin.
  • Et enää näy niiden henkilöiden kontaktiluettelossa, joilla puhelinnumerosi on tallennettu älypuhelimeesi.
  • Tilisi poistetaan ystäviesi WhatsApp-suosikkiluettelosta.
  • Keskustelusi ja liitteesi poistetaan iPhonesta tai Androidista, mikä palauttaa paljon tallennustilaa.
  • Sinut poistetaan kaikista ryhmistä, joissa olit.

Voit aina avata tilisi uudelleen viestipalvelussa, mutta ettee varmuuskopio tiedoistasi ennenmenetät kaiken, mitä sinulla on, ja sinun on aloitettava alusta.

WhatsApp-tilin poistaminen iPhonesta

Prosessi poistaa WhatsApp-tili iPhonesta on hyvin yksinkertainen. Sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Avaa WhatsApp iPhonessa ja napauta asetukset -kuvaketta.
  2. Napauta Tili ja sitten Poista minun tilini.
  3. Kirjoita puhelinnumerosi ja kosketa Poista minun tilini.

Kun nämä vaiheet on suoritettu, tilisi poistetaan palvelusta ja kaikki edellisessä osassa kuvatut tapahtuvat. Kun tili on poistettu, voit poista WhatsApp-sovellus laitteellasi.

Kuinka aktivoida poistettu WhatsApp-tili uudelleen

Kuten sanoin, milloin haluat Voit käyttää viestipalvelua uudelleen asentamalla sovelluksen uudelleen ja aktivoida tilisi uudelleen.

Tätä varten sinun ei tarvitse luoda tiliäsi uudelleen kuin ikään kuin se olisi ensimmäinen kerta. Sinun on toteutettava seuraavat vaiheet:

  1. Lataa WhatsApp-sovellus App Storesta.
  2. Suorita sovellus ja kirjoita puhelinnumerosi pyydettäessä.
  3. Vahvista tili kirjoittamalla tekstiviestillä saamasi PIN-koodi.

Kuten näette, WhatsApp-tilisi uudelleenaktivointi on hyvin yksinkertaista. Tekemällä heidät kaikille palvelun käyttäjille, joilla puhelinnumerosi on tallennettu puhelinluetteloon, näet sinut ja voit alkaa lähettää viestejä, lisätä ryhmiä jne. Jne.… Jos haluat, voit palauttaa tekemäsi varmuuskopion ennen kuin poistat WhatsApp-tilin ja palauttaa näin keskustelut, valokuvat, videot ja muut liitteesi, jotka sinulla oli.

Katso myös: Kuinka lähettää WhatsApp-viestejä numeroihin, jotka eivät ole yhteystiedoissasi