Kuinka estää WhatsApp-valokuvien automaattinen tallentaminen iPhoneen

Oletko Oletko kyllästynyt kaikkiin WhatsAppin saamiin valokuviin ja videoihin, jotka tallennetaan automaattisesti iPhonen kelalle? Normaali! Olet varmasti monissa ryhmissä, joissa he eivät lopeta meemien, hauskojen videoiden, järjettömien valokuvien ja muun tavallisen Internetin eläimistön ylläpitämistä.

WhatsAppin oletusasetusten avulla kaikki nämä sisällöt päätyvät iPhonen kiekolle, jolloin menetät aikaa, kun haluat nähdä omia valokuviasi tai videoita (tallennustilan viemisen lisäksi).

Onneksi tätä käyttäytymistä on helppo muokata, ja seuraavilla riveillä selitän miten se tehdään.

Kuinka estää WhatsApp-valokuvien automaattinen tallentaminen iPhoneen

Määritä WhatsApp niin, että et tallenna saamiasi valokuvia ja videoita

Jos haluat Vältä, että kaikki WhatsAppissa vastaanotetut videot ja valokuvat tallennetaan kiekolle sinun on tehtävä tämä seuraavasti:

  1. Avaa WhatsApp ja napauta asetukset -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
  2. Napauta Kissat vaihtoehto.
  3. Sammuta Tallentaa valintakytkin kelalla.

Tosiasia! Näiden kolmen yksinkertaisen vaiheen avulla iPhone lopettaa kaikkien WhatsAppin kautta saamiesi valokuva- ja videotiedostojen tallentamisen Kuvat-sovelluksessa.

Kun tämä muutos on tehty sinun tulisi olla tietoinen siitä, että jos poistat keskustelun kokonaan, kaikki siihen tallennetut tiedostot katoavat täysin. Se on hyvä tapapalauta WhatsAppin käyttämä tallennustila,mutta sinun on otettava se huomioon, jotta et poista tiedostoja vahingossa tai tietämättömyydellä.

Sama tapahtuu, jos poistat sovelluksen laitteeltasi, kaikki videot ja valokuvat menetetään ikuisesti (ellei sinulla oleWhatsApp-varmuuskopio).

WhatsApp-valokuvien tai -videoiden tallentaminen iPhoneen

Nyt kun valokuvia ja videoita ei enää tallenneta automaattisesti, saatat haluta tietää, miten se tehdään manuaalisesti niissä tapauksissa, joissa olet kiinnostunut tiedostojen säilyttämisestä.

Vastaanottaja tallenna haluamasi valokuvat ja videot, tee seuraava:

  1. Avaa valokuva tai video, jonka haluat tallentaa keskusteluun, tai avaa keskustelu, kosketa yhteystiedon tai ryhmän nimeä ja valitse sitten vaihtoehto Tiedostot, linkit ja asiakirjat. nähdäksesi kaikki keskustelussa vaihdetut tiedostot.
  2. Kosketa jakokuvaketta näytön vasemmassa alakulmassa (kuvakkeessa on suorakulmion muotoinen nuoli ylöspäin).
  3. Valitse Tallentaa vaihtoehto.

Kuten näet tiedostojen manuaalinen tallennus on melko yksinkertainen ja kun olet tehnyt sen pari kertaa, sinulla ei ole ongelmaa toistaa sitä aina, kun et tarvitse sitä.

Toivon, että tämä pieni kärki auttaa sinua hallitsemaan hieman paremmin iPhonen tallennustilaa ja pääsemään eroon monista valokuvista ja videoista, jotka eivät maalaa mitään kelalle.

Katso myös: Kuinka avata iPhone lukitsematta salasanaa