Kuinka avata lukittu Apple iPhone

Apple iPhonen salasanaominaisuus on suhteellisen hyvä turvallisuudelle, mutta varmasti huono, jos et muista sitä. Siksi laitetietoja ei voida tallentaa, ellei varmuuskopiota ole luotu ennen puhelimen lukitsemista / poistamista käytöstä. Sinun on poistettava laite. Jos noudatat tätä harjoitusta, poistat kaikki tiedot ja asetukset. Joka tapauksessa Apple varmistaa, että se voi avata lukitun iPhonen.

Kuinka Apple iPhone voi lukittua

Olet ehkä unohtanut salasanasi tai kirjoittanut sen väärin useita kertoja. Ensinnäkin, 5 yritystä ei tapahdu mitään, mutta kun annat väärän salasanan kuudennen kerran, saat viestin, että iPhone on pois käytöstä, yritä uudelleen 1 minuutin kuluttua, seitsemännen kerran, kun iPhone ei ole käytössä, se yrittää uudelleen 5 minuutissa, oktaavi Aika on 15 minuuttia. Yhdeksäs aika on 60 minuuttia ja kymmenes kerta, kun iPhone on poistettu käytöstä, muodosta yhteys iTunesiin.

Tässä vaiheessa on tarpeen määrittää noudatettava toimintatapa. Esimerkiksi sinun on valittava tapa poistaa laite poistamaan pääsykoodi, jos et ole koskaan synkronoinut iTunesin kanssa tai asettanut hakua iPhonessani iCloudissa, palautustila on ainoa vaihtoehto laitteen palauttamiseksi. poistaa laitteen ja sen pääsykoodin.

Lue myös: Ota näyttökuva Galaxy Note 10: stä

Kuinka avata lukittu Apple iPhone

On kolme tapaa avata iPhone. Voit valita yhden tilanteesta riippuen.

  1. ITunesin kautta
  2. Käyttämällä DFU-tilaa
  3. ICloudin käyttö

Avaa lukittu iPhone iTunesin kautta

  1. Liitä laite lähteeseen ja käynnistä se uudelleen.
  2. Näet vaihtoehdon palauttaa tai päivittää. Valitse ensimmäinen tai Palauttaa. Palauta tai päivitä
  3. Vahvistamisen jälkeen iPhone alkaa välittömästi ladata laitteellesi tarvittavaa ohjelmistoa.
  4. Kun lataus on valmis, puhelin on valmis asetettavaksi ja käytettäväksi. Siirry sitten Asetukset-kohtaan ja vieritä alaspäin, kunnes löydät Kosketa ID ja
  5. Valitse Ota salasana käyttöön tai Vaihda salasana. Ensimmäinen vaatii yksinkertaisesti uuden pääsykoodin asettamisen, kun taas toinen edellyttää nykyisen pääsykoodin syöttämistä ennen uuden asettamista.
  6. Prosessi on rajoitettu: vaikka se näyttää hyvältä, se hylkää usein musiikin synkronointiasetukset, kuten podcastit ja muut kohteet.

Käyttämällä DFU-tilaa

Tämä eroaa palautustilasta, koska DFU-tila ohittaa iBoot-käynnistyslataimen iPhonessa. Ennen kuin siirryt DFU-tilaan, pidä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeita painettuna 5 sekunnin ajan ja vapauta se. Muussa tapauksessa tämä toiminto palautuu palautustilaan DFU-tilan sijaan. Voit helposti nähdä, oletko aktivoinut palautustilan tai DFU-tilan. DFU-tilassa näyttö muuttuu täysin mustaksi. Reunoja pitkin ei näy valkoisia viivoja.

  1. Liitä iPhone tietokoneeseen Lightning-kaapelilla.
  2. Varmista nyt, että iPhonesi näkyy laiteluettelossa.
  3. paina Äänenvoimakkuuden lisäyspainike , sitten Äänenvoimakkuuden vähennyspainike.
  4. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes iPhone-näyttö pimenee.
  5. Vapauta virtapainike ja paina samanaikaisesti virtapainiketta E ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta 5 sekunnin ajan
  6. Vapauta virtapainike 5 sekunnin kuluttua, mutta jatka painikkeen painamista vähentääksesi äänenvoimakkuutta.
  7. Tauko muutaman sekunnin ajan. Jos olet päässyt laitteesi DFU-tilaan, näyttöön tulee viesti: iTunes on havainnut iPhonen palautustilassa. Sinun on palautettava tämä iPhone, ennen kuin sitä voidaan käyttää iTunesin kanssa on oltava näkyvissä. Jatka täältä normaalisti puhelimen lukituksen avaamiseksi.

ICloudin käyttö

Viimeinen vaihe on iCloudin käyttö. ICloudia käyttämällä voit käyttää laitettasi, jos olet edelleen yhteydessä Internetiin. ICloud-tilillä voit poistaa, kun iPhone ei ole käytössä.

Ainoa kriteeri sen toimimiseksi on, että iPhone XR: n, iPhone XS: n (Max) tai minkä tahansa muun iPhone-mallin on löydettävä puhelin käyttöön ennen kuin se poistettiin käytöstä.

  1. Kirjaudu iCloud-tilillesi samalla Apple-tilillä kuin sinulla oli iPhonessa.
  2. Etsi iPhone luettelosta.
  3. Napauta iPhonea, joka on poistettu käytöstä.
  4. Valitse Poista iPhone ja seuraa näytön ohjeita.

Tämä palauttaa iPhonen tehdasasetuksiin. Kaikki tietosi menetetään, mutta palautat pääsyn iPhoneen.

Lue myös: Välimuistin tyhjentäminen iPhonesta

Apple on tarjonnut useita tapoja palauttaa iPhonen, mutta kaikki kustannuksella menettää tietosi. Vaikka se auttaa tietoturvan näkökulmasta, toivon, että oli olemassa tapa avata se avaamalla palvelukeskus.